Farsangi Ünnepség

2017.02.27 08:17

Nagy izgalommal várta iskolánk apraja nagyja az idei farsangi ünnepséget. A borús téli napokban lelkesen és nagy örömmel készültek osztályaink a maszkabálra. A nap elérkezett, s a Faluház színpadán vidám és egyben felemelő műsorok nyitották meg farsangunkat.

            Az elsősök Az állatok vitája címmel egy zenés-táncos színdarabot mutattak be, a másodikosok pedig az erdőben történt különös esetről számoltak be Doktor Bubó közreműködésével. A harmadik osztály Sün Balázs történetét mesélte el nekünk, és egy vidám, színes angol nyelvű kórus is alakult belőlük a színpadon. Iskolánkban újabb negyedik osztály készül átlépni a felső tagozat küszöbét. Ők idén is az immár hagyománnyá vált palotás tánccal nyitották, és vastaps kíséretében zárták is a műsort. Felső tagozatos diákjaink Molnár Ferenc Pál utcai fiúk c. regényéből Rácz tanár úr órájára röpítettek el bennünket, ahol a Gittegylet ügyes-bajos dolgaiba is bepillanthattunk. A színdarab mellett az ötödik osztályos gyerekek fergeteges néptánc bemutatóval is szórakoztatták a közönséget.

            Osztályaink műsorai után vidám jelmezfelvonulás, táncház majd tombola következett. A lelkes szülői csapat jóvoltából szomjúság és éhség sem maradt csillapítatlanul. Egy-egy finom sütemény és hűsítő üdítő újabb erőt adott a további tánchoz, mulatsághoz.


Képek, videók a Galériában, erre a linkre kattintva érhetők el:

—————

Vissza