Információk a tanévkezdéssel kapcsolatban

August 21, 2019

Tisztelt Szülők! 

Szeretnénk néhány fontos időpontot és információt megosztani Önökkel a következő 2 héttel kapcsolatban: 

1. A tanévnyitó Istentisztelet 2019. szeptember 1-én, vasárnap 16 órakor lesz a templomban. A tanulóknak 15:45-től kell gyülekezniük egyenruhában az udvaron, illetve rossz idő esetén a gyülekezeti teremben. 

2. Az első tanítási nap 2019. szeptember 2-án hétfőn lesz, amikor nem lesz hétkezdő áhítat, így ezen a napon az iskolában kezdünk majd az osztálytermekben. 

3. Az iskola területére augusztus elején megérkeztek az új konténerek. (A czuczoros hátsó konténereket így szeptembertől már nem kell használnunk.) A korábbi évekhez hasonlóan a tantermek berendezésében, pakolásban stb. örömmel vennénk ismét a szülők, elsősorban az apukák segítségét. Ezen felül az udvar kicsinosításában ismét várnánk a kedves anyukák segítségét is a következő időszakban. 
Ennek pontos időpontjáról még a héten küldünk Önöknek levelet. 

4. Sajnos az iskolai udvaron nem kezdődött meg a pályák kialakítása a nyári időszakban, így a testnevelés megoldása továbbra is komoly problémát és terhet fog jelenteni az iskolának. Nagyon bízunk benne, hogy ez csak 2 hónapos csúszást jelent, és az őszi szünet után tudunk 
fedett pályán is minden osztálynál testnevelés órákat tartani. 

5. Az iskola tanári közössége Istennek hála megmaradt, gyarapodott, de szükségünk van még imádságra és néhány kiegészítő emberre a minden szempontból biztonságos kezdéshez. Köszönjük, ha imádságban gondolnak majd ránk. 

Áldás, békesség! 

Iskolavezetőség 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nemrég írtuk

November 11, 2019

November 5, 2019

Please reload

Please reload

Arhívum

© 2017 Biai Református Általános Iskola, Biatorbágy

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now